Отже, маю другу книгу!

Збірка малої прози «Те, що серед нас» – моя друга книга. Це містика, казки для дорослих. Містика моторошна, повчальна, цікава. Містика гнучкий жанр, тож поєднував тут і фантастику, і детектив, і сатиру, і трохи хоррору…

Більшість історій написав після відряджень та зустрічей з непересічними людьми, які підштовхнули його до різноманітних роздумів.


Зокрема, є історія, яка з’явилася після моєї поїздки з Сергієм Косенком у Корсунь, де ми шукали Чупакабру, інша історія з’явилася внаслідок моєї поїздки з Назаром Лавріненком на розкопаний чорними археологами курган….

Взагалі, задумував цю збірку ще давно-давно, коли читав Майрінка «Вальпургієва ніч», Капранових «Кобзар 2000», Кінга «Коли впаде темрява», та багато цікавих для мене збірок… і от! Маю нову книгу! І зараз радий як слон!

Загалом, колективні та авторські збірки стають популярнішими. Я не раз брав участь в літературних конкурсах, за наслідками проведення яких виходили збірки з творами переможців. Це було дуже цікаво і корисно. Насправді на малу прозу легко підсісти. Це такі концентровані оповідки для читання у вільний час, під час відряджень, коли можна пережити багато емоцій. Майже немає зайвого, але є велике смислове навантаження.

Вдячний автору обкладинки Маші Сорокіній, вдячний татові за зауваження, видавництву «Мандрівець» за клопітку роботу! Ще всіх назву згодом. І ще згодом напишу про ідею, яка виникла у зв’язку з виходом збірки. Далі буде…)))
Придбати можна ТУТ

 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно