Органічне виробництво на Черкащині: повернення до натурального смаку та нові можливості для фермерів

Зустріч із земляками, що повернулися додому: цінність місцевих продуктів

Нещодавно випала нагода поспілкуватися з черкащанами, які через війну змушені були тимчасово виїхати за кордон. Після тривалого перебування в іншій країні, деякі з них вирішили повернутися, особливо враховуючи відносний спокій у Черкаській області. Однак не всі змогли адаптуватися до життя за кордоном, і часто причиною повернення стали дрібні, але важливі речі, як-от рідний смак української кухні. Так, пані Валентина, яка перебувала в Німеччині, зізнається: «Найбільше бракувало борщу – купила продукти і приготувала, але смак виявився зовсім інший: там не такі томати, не такий буряк».

Пан Степан, який теж повернувся до Черкащини, ділиться своїми враженнями від Швейцарії: «Їжа у нас натуральніша, смачніша. Так, рівень життя в Швейцарії високий, можна купити органічні продукти, але їхня їжа смакує інакше. Після повернення знову насолоджуюсь українськими продуктами, особливо городиною зі своєї дачі».


Повний матеріал ТУТ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Військовослужбовці — серед десятки найзатребуваніших професій в Україні. Дослідження Work.ua

Чи знали ви про польський концтабір "Явожно", куди відправляли мирних українців в рамках операції "Вісла"?