Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

 "Облуда" - друга частина трилогії "Облудні сосни". Трилер ще той! При цьому, я боявся, що друга частина буде деяким розчаруванням порівняно з першою частиною. Скажу одразу - друга частина теж захоплююча і інтригуюча. Рекомендую!


З першої частини ви вже будете знати, що людство вимерло... Лишилося лише містечко Облудні сосни. І там живуть люди і там відбувається сир бор, різні тьорки і все таке... Тобто, якщо перша частина була незрозуміла, бо неясно було, що взагалі з героєм відбувається, і це було схоже реально на "Твін Пікс", то друга частина вже більше соціальна. Тут є розуміння, що ось вам останнє місто на землі, а навколо жахи всілякі і немає куди тікати. Та всередині містечка не солодко. Там свої закони, свої інтриги, свої трагедії. Врешті, мені в якісь мірі друга частина нагадала "Володаря мух" Вільяма Ґолдінґа, де всередині групи людей відбувалися всілякі тьорки. Лиш там були малі діти, а тут великі дорослі люди Та все ж....

Перша частина була дійсно породженням немов "Твін Пікса". Там була більше фантастика. Друга частина більше тяжіє до детектива. Тут є вбивство і є шпигунство, тут є інтриги і розслідування. Головний герой Ітон, а заразом і читач, отримує відповіді на всі питання. Чи не на всі?

У другій книзі більше емоцій і переживань, хоч і менше запитань. Але друга книга заражає більше історією. Тут вам показано, на що здатна піти людина задля своєї вигоди. Та й фінал другої частини неймовірний. Тепер очікую з нетерпінням на третю частину. Яку лиш завтра візьму для читання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча 

Де купити книги?

 Oleksandr Ovsyanyk: у мене,дорослого дядька,наверталися сльози на очах

 «Те, що серед нас» і всередині нас: повсякденна містика

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

На Черкащині студентка отримала спецвідзнаку конкурсу КрутеЗНО за подкаст про Агатангела Кримського