Забіг до Дня Незалежності України

Святкуємо 32-гу річницю Незалежності України символічним забігом та розіграшем книги з оригінальним підписом Бориса Джонсона!

Ukraine Shelter організовує благодійний забіг "Сильні та незалежні разом: Святкуємо День Незалежності" для того, щоб зібрати кошти на допомогу родинам та жінкам з дітьми, які виїжджають з прифронтових міст та окупованих територій у пошуку тимчасового прихистку.

Віртуальний забіг "Сильні та незалежні разом" пройде з 24 по 27 серпня та доступний для усіх охочих. Для участі достатньо зареєструватись в додатку Everyrun та подолати дистанцію в 5 кілометрів"

Серед учасників, які подолали дистанцію, буде розіграна книга Бориса Джонсона "Лондонське життя Джонсона" з його оригінальним підписом.

Забіг буде проходити у віртуальному форматі, що надає учасникам можливість бігти у своєму темпі і ділитися досягненнями та емоціями через соціальні мережі. 

Реєстрація на забіг та більше інформації

Приєднайтесь до нашої благодійної спільноти та разом вшануймо День Незалежності України, святкуючи силу єдності та міць українського народу.

Більше про організатора забігу:

Ukraine Shelter — волонтерська організація, яка створена з перших днів повномасштабного вторгнення, задля того, щоб надавати допомогу родинам та жінкам з дітьми, переміщеним в результаті російського вторгнення. За весь час роботи наші волонтери обробили понад 15 000 запитів на допомогу та знайшли тимчасовий прихисток за кордоном для більш ніж 400 українських родин.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика