Команда історично-пригодницького екшену "Довбуш" вирушає у масштабний промо-тур

З 19 серпня команда історично-пригодницького екшену "Довбуш" режисера Олеся Саніна вирушає у масштабний промо-тур Україною (13 міст).

Сучасне прочитання одного з найколоритніших історичних постатей повертає нас у ХVIII століття, коли українська нація вкотре зазнає утисків й опиняється під владою Московської держави та Речі Посполитої. Саме тоді на Покутті починає діяти загін опришків під керівництвом Олекси Довбуша, який протидіяв жадібним та жорстоким панам і захищав знедолених українців. Карпатський лицар пропагував істинно українські цінності майже три сторіччя тому.

У рамках промо-туру, ви матимете можливість поспілкуватися з режисером фільму Олесем Саніним, продюсером фільму Максимом Асадчим, а також з виконавцями головних ролей.

Попри те, що прем'єра стрічки була відтермінована у зв'язку з початком повномасштабного вторгнення, національний спонсор стрічки ТМ  "Львівське" підтримує розвиток українського кіно. Після років кропіткої роботи історія про незламність духу, боротьбу за свободу, нестримне кохання та справедливість виходить у широкий кінотеатральний прокат.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика