Подолай ментальну окупацію – переходь на українську!

 «Єдині» розпочали реєстрацію на 17 курс, аби кожен українець мав можливість деокупувати мову власного спілкування!

Наступний місяць потужною підтримкою учасників стане наш амбасадор — Слава Варда, майстер слова — журналіст, теле- і радіоведучий, а також майстер спорту з легкої атлетики. 

«Мова — це зброя, котрою треба вміти правити круто! Радий можливості особисто вплинути на мовну ситуацію і заохотити чийсь перехід на українську — це кайф! Особисто мене в цій схемі курсів підкуповує не просто ефективна методика навчання, а дружня та психологічна підтримка. Саме про це і є курс від Єдині» —  Слава Варда.

Докладіть перше мінімальне зусилля: зареєструйтеся на нашому сайті!

https://yedyni.org/

Курс підтримки в переході на українську мову.

Граматичний курс української мови.

Тривалість навчання – 28 днів.

Старт курсів – 4 вересня.

Участь – абсолютно безоплатна!

Долучитися можна з будь-якої точки світу.

Стань ведучим власного життя: опануй українську разом зі Cлавою Вардою і Всеукраїнським Рухом “Єдині”!

Довідка:

Підтримкою  «Єдині» у переході на українську вже скористалися близько 100 тисяч людей, які успішно подолали і мовний, і психологічний бар’єри!

Розмовні клуби «Єдині»  нині працюють у 28 містах України та за кордоном — у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі, Гельсінкі, Празі та на Кіпрі, запускаються в Шотландії, Італії та інших країнах.

Команда “Єдині” активно відкриває розмовні клуби на деокупованих і прифронтових територіях, зокрема в Харківській і Херсонській областях. Чорнобаївка з нами! А ще запрацювали безоплатні розмовні клубі в Балаклії, Чугуєві, Дергачах, Пісочині та Харкові. А також у Херсоні й селах Киселівка, Миролюбівка,  Велика Олександрівка.

До проєкту долучилися 35 членів команди, понад 335 учителів і 500 волонтерів.

Партнери проєкту:  Група 1+1 media в межах масштабної комунікаційної кампанії «Плюсуй українську», Департамент молоді та спорту м. Києва,  Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL», Young Business Club, EdEra — студія онлайн-освіти, Центр підтримки «Я — Маріуполь», Українська бібліотечна асоціація / Ukrainian Library Association, КМЦ гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, Call center Adelina.

Розмовні клуби з української мови на деокупованих територіях, зокрема в Херсонській і Харківський областях, створено проєктом «Єдині» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика