Легкий жаль і легка усмішка. Чудова історія на вечір.

 Nazarii Vivcharyk "П'ятеро як один"
Жанр: сучасна проза
Видавництво: Видавництво "Мандрівець"2017, 192 ст.

Анотація: "Це розповідь про п'ятьох друзів. Головний герой, Олексій, - один із них. Випадково він опиняється поруч із кожним своїм другом саме у той момент, коли на нього чатує смертельна небезпека, і намагається його врятувати. Чи вдасться Олексієві протистояти фатуму та як відплатять йому за вірність товариші?"


💭Я не знала, чого очікувати від книги, коли сідала її читати, бо не шукала відгуків та рецензій, читала лише анотацію, на тому й все.
І це прекрасно) Прекрасно, коли нічого не очікуєш, а історія виявляється цікавою та захопливою.

💬 Головний герой завжди знаходиться поруч, коли кожен з його найкращих друзів помирає. І він не встигає їх врятувати. Як воно, коли один за одним втрачаєш близьких людей, ще й за короткий проміжок часу? Як воно, відчувати свою безпомічність перед химерним фатумом долі?..

💬 Зрештою, втративши всіх своїх друзів, Олексій опиняється на роздоріжжі: він не знає, як йому жити далі. Він і не хоче жити далі, але..

..але спойлерів не буде) В цій історії, як мені здалося, присутня краплинка потойбічного. А ще тут є війна. Здогадаєтесь, з ким? Певно, що так. І це робить книжку актуальною і на часі.

💭 Книга читається швидко, у автора легкий стиль написання, присутній гумор, за що окремий плюсик від мене, бо гумор в книгах я люблю, при цьому не має значення, який жанр. Післямак виявився цікавим , наче і багато сумного в цій історії, а з іншої сторони, завдяки гумору автора, цей смуток розбавляється чимось приємним і відчувається легкість. Легкий жаль і легка усмішка.
Чудова історія на вечір.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

Колишній завод "Оризон" в місті Сміла - це повний капєц. Там можна знімати фільми жахів (ФОТО)