Прийшов на воркшоп на UA: ЧЕРКАСИ

10 червня в студії Черкаської філії UA: Суспільне мовлення відбувся перший воркшоп із циклу "СПІЛЬНО із Суспільним". Черкаська команда проєкту "СПІЛЬНО" поділилася своїм досвідом висвітлення процесу децентралізації із журналістами місцевих ЗМІ та експертами з роботи ОТГ. Також учасники мали змогу почути про реформу Суспільного від члена правління UA: Суспільне мовлення Романа Вінтоніва й генпродюсерки регіонального мовлення Суспільного Марії Фрей.

За словами Марії Фрей, Суспільне прагне стати майданчиком для розвитку, дати можливість регіональним темам, проєктам і людям вийти на всеукраїнський рівень.
Прикладом роботи, що підіймає регіональні теми на рівень вище, є проєкт "СПІЛЬНО". У його межах працюють журналісти із Черкас, Тернополя, Одеси й Харкова. Матеріали, зняті регіональними командами, транслюють в ефірі національного каналу Суспільного мовника UA: ПЕРШИЙ.
За словами продюсерки UA: ЧЕРКАСИ Олени Баніної,  значну допомогу команді "СПІЛЬНО" надавали консультанти із Центру розвитку місцевого самоврядування.
Жваве обговорення викликав виступ члена правління UA: Суспільне мовлення Романа Вінтоніва на тему "Зрада чи перемога?". Як розповідати про реформи, для чого інформувати людей і чи легко завоювати довіру й забезпечити діалог — усі ці питання учасники воркшопу змогли обговорити з Романом Вінтонівим.




Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа