Що ховають сусідські будинки?

У підвалі одного з оксфордських будинків знаходять ледве живу жінку з маленькою дитиною. Господар дому, пристаркуватий чоловік хворий на деменцію, зізнається, що вперше бачить її, та й решта місцевих потерпілу не впізнають. Жінка ж не говорить ані слова, що значно ускладнює процес розв’язку цієї справи. Детектив Адам Фоулі вирішує долучитися до розслідування.

Відірватися неможливо!

Я лиш дізнався, що є продовження і тепер хочу продовження. Це крута книга. Це крутий детектив. Раджу.

І тут вам не просто розслідування від Фоулі. Ні. Тут такий собі кубик-рубик, адже ви дізнаєтеся позиції інших, бачення ситуації з боку інших. Це крута книга саме тим, що дає можливість подивитися на історію немов у 3Д, як в кінотеатрі, у об’ємному вимірі. Тут вам вирізки з газети, тут бачення події очима іншого героя.

Історія, що тримає в напрузі до останньої сторінки. Повороти сюжету, що змінюють не лише хід подій, але і кидають тінь на кожного. Ну і неочікуваний фінал, що ще треба вам для детективу?

Хоча є і нюанси, інколи аж занадто закручено і занадто підтасовані ситуації під сюжет. В якийсь момент навіть хотілося вже видихнути і сказати : та годі. А тоді хочеться далі. Неймовірна історія. Треба читати продовження.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Неймовірні «Арабески» Жадана

«Кросс» Джеймса Паттерсона справді крутий детектив і трилер

«Створюй своє». БФ «Жіночі можливості» оголошує всеукраїнський конкурс грантів для виробниць крафтової продукції