Крута мілітарна проза

Володимир Кошелюк дебютує в українському сегменті книговидавництва з книгою Green Card і одразу виривається в лідери. Це крута проза, чоловіча проза. Тут немає слюнів, немає любощів, немає плачу. Воістину чоловічий роман, книга про протистояння долі, становлення характеру, подолання жорстких обставин і неабияких випробувань. Читача чекає яскраво й динамічно написана історія перетворення юного лузера на суворого і досвідченого воїна- спецпризначенця, а поштовхом до цього стає випадково виграна у лотерею картка, що надає право на проживання в Сполучених Штатах.

Я вражений, я не знав ні про цього автора, ні про цю книгу нічого. І ось раптом книга, де передмову написав сам Леонід Кононович, батько українського детективу, автор легендарної «Медитації»!!!

Єдиний нюанс – автор роману довго розкачується. Я думаю, це пов’язано з тим, що він ще не класик, не геть досвідчений письменник. Це можна пробачити. Але далі вас чекає винагорода – історія українця на службі у морських піхотинців. Це круто, це цікаво, це оригінально, це фантастично, це динамічно. Такої літератури нам зараз бракує.

Автор дуже класно закрутив усе наприкінці, це той випадок, коли кінцівка справді крутезна і набагато краща за початок. У кінці ви не встигнете і видихнути, настільки все буде щільно і яскраво.

Живий, наш, український герой десь в екзотичному світі воює з ворогом, щоб відточити свою майстерність, повернутися в наш світ і тут врятувати свого батька від нелюдів-сєпарів в Українському Донбасі.

Читайте книгу і вам сподобається.

Мені ця книга допомогла однієї ночі пересидіти довгий час у бомбосховищі. Де б я ще прочитав таку книгу? Раджу до прочитання не лише у бомбосховищах.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?