Вівчарики – переможці творчого конкурсу НСЖУ-2021

Національна спілка журналістів України оголошує про підсумки щорічного творчого конкурсу, який цього року був присвячений 30-річчю Незалежності України.

Відповідальний редактор інтернет-видання «Прочерк» Назарій Вівчарик здобув перемогу в номінації Кращий журналістський матеріал за матеріал для видання «Український тиждень» (Київ). Черкаго: у полоні яких стереотипів живуть Черкаси і область?

Заохочувальний диплом у спецономінації Всупереч обставинам: історії й долі отримав Олександр Вівчарик, кореспондент онлайн-видання «Прочерк» (Черкаська область) за матеріа. Кам’яні серця

Перемогу здобули і інші черкащани. Так Тетяна Калиновська, головний редактор газети «Черкаський край» (Черкаська область) (за серію резонансних матеріалів на захист прав журналістів та свободи слова, серед яких – «Чи назвуть убивцю журналіста Вадима Комарова?») переможець в номінації Журналіст року.

КП ТРО «На хвилі Корсуня» (Черкаська область), керівниця Галина Добровольська-Рибалкіна отримала перемогу в номінації Краще регіональне радіо.

Усього понад 150 учасників – журналісти, медіа та журналістські організації – змагалися за перемогу в 14 номінаціях, в тому числі – в чотирьох спецномінаціях: «Журналісти проти епідемії», «Всупереч обставинам: історії й долі», «Україна єдина» та «Кращий журналістський матеріал про захисників України».

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча