Святковий сімейний турнір в парку Перемоги



26 серпня 2018 року в парку Перемоги відбувся фінал Сімейного спортивного проекту "30 днів в сім'ї карате", ініційованого Школою традиційного карате Окінава, - Святковий сімейний турнір з виступами гуртків Будинку ім. І. Кулика та колективу Школи танців DJULS.

В турнірі прийняли участь 7 команд по 3 чоловіки з спортсменів-аматорів та не професіоналів, а саме: Нічні ніндзя (Гончар Сергій та Зоряна, Соб'яніна Вероніка), Cat boy (Алєксєєви Марина та Владислав, а також їх дідусь), Крок за кроком (Левченко Тетяна та Володимир, Федорук Олександр), Іскра (Оніщенко Анна та Віктор, Черевко Михайло), Самурай (Курасови Олена та Андрій, Гриб Данііл), Оптимiсти (Шрамко Дарiя, Іван та Віталій), Best friends (Варченко Марина та Мирослава, Максимейко Денис).

В Святковому сімейному турнірі батьки та діти, а також їх друзі, об’єднавшись в справжні команди, показали найсильніші якості своєї родини перед професійним суддівським корпусом та здобули справжні спортивні нагороди від спонсорів соціального проекту - Аграрної партії України, які вручав член виконкому партії - Юрій Черник.
У запеклій та видовищній боротьбі переможцем турніру стала команда - Нічні ніндзя. ІІ місце посіла команда Best friends. ІІІ місце зайняла команда Іскра.
Учасники змагань отримали безліч чудових подарунків від партнерів сімейного проекту, а саме від Керівника розважального центру Fantasy Town Черкаси - Басараб Яни Вікторівни, від керівника Студія Експериментів “4D” (Dивись! Dосліджуй! Dумай! Dій!) - Король Наталлі, від Керівника Центру розвитку дітей Пізнайко - Леся Вікторівни Побиванець, від представника Школи усного рахунку Соробан - Єфременко Дар'ї, від директора Школи традиційного карате Окінава - Решетняка Олександра.

Також свої нагороди за відвідування занять в Долині Троянд, що проходили протягом серпня, отримали ті, хто мав листівки з наліпками, солодкі подарунки від Юрія Черника, подарунки від Школи традиційного карате Окінава, місячні абонементи від Школи танців DJULS з тренером Юлія Кисляк, а також з їх листівками розіграли подарунки від спортивного психолога Людмили Бобух.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа