Свободівці у Черкасах планують запровадити соціальну картку для містян

7 травня 2018 року під час прес-конференції про 100 днів роботи у черкаській владі свободівці заявили про впровадження до кінця цього року соціальної «Картки Черкасця».

«Картка Черкасця» – це посвідчення, за допомогою якого жителі міста зможуть отримувати пільги, послуги та соціальні дисконти.
«В перспективі цю картку можна буде використовувати і в якості «електронного квитка» в громадському транспорті. Стати власником такої картки, на початку її впровадження зможуть окремі категорії населення. Першочергово «Картку Черкасця» отримають соціально незахищені категорії мешканців  (люди з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, пенсіонери)» – додав заступник міського голови Юрій Ботнар.
Свободівець також пояснив, що для отримання «Картки Черкасця» мешканцю, який має право на пільги, відповідно до рішень виконавчого комітету, потрібно буде подати до Департаменту соціальної політики відповідну заяву-анкету. Загалом націоналісти планують запустити функціонування соціальної картки до кінця 2018 року.

         Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода», на фото картка, яка діє в Тернополі!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?