«Кросс» Джеймса Паттерсона справді крутий детектив і трилер

Тут діє переконливий герой, хоч дуже заїжджена вже штука – вбивство дружини головного героя. І от типу він живе з думкою помститися. Але якби все було так просто, то не розходилися б ці книги мільйонними примірниками.

Історія героя Алекса Кросса багатогранні. Та й чи це дійсно його історія? Тут є два герої. Другий герой убивця. І фактично вони перетягують одне в одного одіяло, бо важко сказати, хто з них головніший.


Поліцейський детектив Кросс ніби відходить від справ, повертається до практики психотерапевта. Але тут скоюється ряд жорстоких вбивст. І як ви розумієте, десь є натяк, що це може бути пов’язано з колишнім вбивством його дружини. Він не може бути осторонь цього і береться до діла.

Та і вбивця не ликом шитий. Він розважається так, що огого, а паралельно вирішує свої нагальні житейські питання. Ну і у фіналі автор просто мусить звести докупи героя і антигероя, щоб з’ясувати таки, чи дійсно вбив цей злочинець дружину Алекса Кросса.

Сюжет, у цілому, за рахунок немов двох різних за суттю оповідачів є цікавим і ти ніби очікуєш кожного нового повороту ситуації. Як і що має статися не так легко відгадати і ця інтрига – дуже класна річ. Плюс додаються тут важкі будні і психологічні переживання героя. Деталі і книзі, рекомендую

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Неймовірні «Арабески» Жадана

«Створюй своє». БФ «Жіночі можливості» оголошує всеукраїнський конкурс грантів для виробниць крафтової продукції