Черкаський забудовник провів конкурс малюнків серед черкаських діток. Зорянка серед учасників

Талановитих дітей Черкащини відзначив черкаський забудовник Руслан Хомідов. До Дня знань він вирішив організувати конкурс малюнків серед діток віком від 6 до 14 років, які проживають на території області. До конкурсу долучилися діти з усієї Черкащини, з різних районів. Та найбільше, звісно, з Черкас. Обрали трьох переможців, але й інші отримали призи.

Не обійшлося без сюрпризів. Спершу переможців мали обирати за кількістю лайків в соцмережах. Тож на сторінці забудовника в фейсбуці виставили малюнки і всі охочі могли голосувати.

«Мене шокувала купівля голосів. Хтось робив це хитріше - хоча б порціями й українцями (магазини, пусті сторінки). А хтось - просто заспамлюючи сторінку азійськими ботами. Так, ми бачимо і тих, і інших. І коли в першому випадку усе більш-менш зрозуміло, то другий викликає питання... Люди купили ці голоси для роботи своєї дитини, бо вважали, що ми не помітимо миттєвий прихід десятків-сотень азійських лайків, чи купили їх для дитини-конкурента, щоб ми таки помітили ці голоси й дискваліфіковали дитину? Я допускаю обидва варіанти», - розповів Руслан Хомідов.

Врешті вирішили для об’єктивності зібрати журі, а це були фахові люди (представники художньої школи, Національної спілки художників України), які і обрали кращі малюнки. Цікаво, що серед переможців був якраз малюнок на тему будівництва, намальований 6-річним В’ячеславом. Отже переможцями стали:

Мартинов-Ганецький В'ячеслав (6 років)

Патюкова Сніжана (13 років)

Гаркавенко Софія (12 років)

«У Черкасах ми відзначали яскраві таланти Черкас - учасників та переможців нашого конкурсу малюнка. До учасників з інших міст ми поїдемо дещо згодом.

Я в захваті від талантів наших юних художників. Кожна робота вражає своєю оригінальністю, глибиною та щирістю.

Хочу подякувати юним митцям за участь у конкурсі. Ви доклали багато зусиль, щоб створити такі чудові роботи», - зазначив пан Руслан.

Каже, нагородили всіх учасників, щоб усім було приємно і щоб діти не спинялися на своїх досягненнях.

«У планах зробити конкурс для тих, хто живе цим, займається вже професійно малюванням. І ми б хотіли підтримати таких людей, щоб культур розвивалася», - каже Руслан Хомідов.




Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Неймовірні «Арабески» Жадана

«Кросс» Джеймса Паттерсона справді крутий детектив і трилер

«Створюй своє». БФ «Жіночі можливості» оголошує всеукраїнський конкурс грантів для виробниць крафтової продукції