Сайту Procherk.info сьогодні 13 років

Символічно сьогодні, хоч, почали ми роботу до 1 липня 2010 року, вже ставили новини, тестували сайт. Але з 1 липня так воно ніби офіційно вже все почалося. Маємо історію, про яку якось писав в серії дописів. Сьогодні продовжуємо працювати, але нинішній час особливий, бо працювати можемо зараз завдяки нашим захисникам
Черкащина - не прикордонна область, тут здебільшого, все добре (хоч знаємо, що ворог і тут стріляв), тож всі на місцях, робимо свою роботу. Інформуємо, повідомляємо, розповідаємо історії, пояснюємо. Наші новини також беруть не лише Всеукраїнські ЗМІ, а й закордонні.
Колись мали лиш сайт, зараз нас можна читати також в телеграмі, твітері, дивитися в інстаграмі, а ще у вайбері тощо. Окрім того, у цей час вдалося реалізувати і декілька волонтерських акцій, завдяки яким наші захисники і переселенці отримали допомогу. Про це ми не трубили повсюди, а просто зробили те, що змогли. Вдасться, зробимо ще! Читайте нас і будете в курсі всіх подій. Пишіть нам glavred@procherk.info.
І сьогодні в час кризи, коли незалежним якісним локальним медіа потрібна підтримка також дякуємо БАГАТЬОМ партнерам за допомогу. Особливо хочемо виділити IRMI, International Institute for Regional Media and Information і Fondation Hirondelle , а також вельмишановний Tom Rowley.
Зараз, до речі, наш колега на фаховому навчальному проекту, а тому очікуйте ще більше матеріалів. Все буде Україна! Цей потужний текст писався за підтримки прекрасних людей Sergiy Tomilenko Irina Khromenko Вікторія Сікачина Любов Круціло Олександр Тьорло , а також Олександр Вівчарик Irina Zmienko Olya Kvyatkovska та інші колеги, декого назвемо згодом ) пані Sabra Ayres , щиро чекаємо в гості!
Підбірку дописів про 10-річну історію видання "ПРОЧЕРК" від Н. Вівчарика читайте тут
Інтерв’ю щодо роботи сайту читайте ТУТ 

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика