У Черкасах зняли і показали містичне кіно

Пише для себе і таким чином відволікається від буденності. Так черкаський журналіст і письменник Назарій Вівчарик говорить про свою літературну творчість. Минулого року під час книжкового фестивалю він презентував свою збірку містичних оповідань "Те, що серед нас", а вже сьогодні в місті презентували фільм, знятий за мотивами творів із неї, пише «Про все».

Режисером містичного трилеру «Злакров» став редактор телеканалу UA:Черкаси Максим Дубінський. Він екранізував три містичні оповідання черкаського автора, поєднавши їх однією темою. Це оповідання «Різник», «Зустріч з кумом» і «Ніч на вокзалі». Вони увійшли до збірок «Те, що серед нас» та «Свині».
У кінотеатрі "Україна" 25 жовтня відбулася прем'єра фільму.
"Для мене писати книги - це свого роду медитація. Якщо журналістика - це змалювання реальності, то література - це спосіб від неї відволіктися. Там я можу зробити так, щоб восторжествувала справедливість", - розповідає Назар.
У своїх творах він порушує різні теми - від проблем екології до теми соціальної несправедливості чи, для прикладу, покинутих сіл.













Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?