Містична п'ятниця в "Україні". 25-го буде - "Зустріч з кумом", "Різник" та "Ніч на вокзалі"...

Раджу!
Дякую, Максим Дубінський, за запрошення)
📌25 жовтня, 15.00, кінотеатр "Україна"


25 жовтня у кінотеатрі «Україна» відбудеться творча зустріч з журналістом і письменником Назарієм Вівчариком, в контексті якої запланований прем’єрний показ фільму «Зла кров», режисером якого виступив журналіст Максим Дубінський.
Максим Дубінський екранізував три містичні оповідання черкаського автора, поєднавши їх однією темою. До циклу увійшли оповідання «Різник», «Зустріч з кумом» і «Ніч на вокзалі».
На прем’єрному показі будуть актори-аматори, які знялися у фільмі, а це, зокрема, атовці, заслужені артисти, громадські діячі, журналісти Суспільного телебачення і високопосадовці. На зустрічі заплановане спілкування з автором, автограф-сесія, фотосесія з акторами фільму, перегляд фільму, а після цього кава-брейк і невимушене спілкування з авторами проекту.
Проект реалізований за сприяння відділу культури Черкаської міськради та департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міськради.
Зазначимо, що Назарій Вівчарик – відповідальний редактор черкаського інтернет-видання «Прочерк». Журналіст є автором серії нарисів з поїздок з-за кордону. Лауреат Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника. Фіналіст ряду літературних конкурсів. Видав дві онлайн-книги та дві друковані книги. Оповідання, які були екранізовані, увійшли до збірки «Те, що серед нас» та збірки «Свині».

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Незабутній запах Львова (оповідання готувалось на конкурс “Львів. Доза. Порно”)

Втрачені землі або розтерзана Україна