Залізний порт з середини (ФОТО)

На чорноморському побережжі знаходиться Залізний Порт. Здавалося б, просте село, але саме завдяки морю і туристам тут набудована купа розважальних закладів вздовж набережної, створена велика інфраструктура, проте, все як у нас... Тобто, якщо ви бачите потужний клуб "Стамбул" з претензією на європейську крутість, не факт, що десь поряд на пляжу не буде якогось бичка. Насправді тут ви не помітите таких собі прибиральників, які вигрібали б пляж від бруду. І тому дитина обов"язково відкопає в піску як не бичок, то пакетик, або кришечку від пляшечки... чи й презерватив... Тут на набережній працює повно приїжджих, але обслуговуючий персонал або тупенький, або просто під таких косить, бо на українську не переходить з тобою ніхто. Тут на пляжі репетує в будці чувак, закликаючи кататись на "плюшкє-ватрушкє-таблєтке" або на банані, пливти на острів чи на косу.
Проте сам пляж тут рівний, берег плавно уходить в воду і тому з дитиною купатись в самий раз. Вода чиста, медуз то трішки більше, то менше. Когось вони лякають, але бачив як дитинка їх дбайливо збирала, рвала на шматочки і складала в ямку. Миле дитя...
Тут поряд є базар, де можна купити що завгодно, а це пиріжки, креветки, ковбаса, котлети, плов, яйця,  фрукти-овочі, але важко знайти якісь свіжі молокопродукти для дитини.
Комплексний обід тут коштує 70 гривень, порція картоплі 40, чурчхела, 25 гривень, 1,5 л пляшки Моршинської в межах 17 грн, стаканчик малини чи полуниці 30 грн. Звісно, є купа інших напоїв і наїдків, це лиш те, що згадалося.
Блакитне море, сонце, пляж, чувак на вишці горланить, продавці пробігають між відпочивальниками, російська мова змішується з западенською. Загалом, не сто балів, але раз зїздити можна.
Описуючи враження коротко, скажу, що тут прекрасна природа, вже досить непоганий сервіс, але люди ще не доросли до того, щоб опорядковувати все не лише в межах свого ресторану, а в цілому вздовж набережної і на пляжу.























Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників