Василенко: Підтримаємо законні вимоги політв’язнів та репресованих!

Козаки та гайдамаки Холодного Яру та підрозділу Чорних Запорожців обурені байдужістю наших законодавців, народних(!) депутатів до людей, які є совістю нації – політв’язнів і репресованих. Ці люди не шкодували нічого, навіть свободи і життя, задля України, її Незалежності.

Якби не вони, де були б зараз нинішні наші парламентарі з їхніми зарплатами, пільгами, закордонними поїздками? Ким би були міністри незалежної України, інші можновладці, які отримують сотні тисяч гривень зарплати, ще більші премії, жирують на престижних курортах і не можуть подбати про тих, хто виборов для них Україну? Але до цього часу Верховна Рада ніяк не може прийняти чотири законопроекти про соціальний захист репресованих та політв’язнів…

Тож Холодноярці закликають усі проукраїнські політичні сили і партії національно-демократичного спрямування, правозахисні і громадські організації підтримати акціями протесту під Верховною Радою України та Адміністрацією Президента законні вимоги Всеукраїнського товариства політв’язнів та репресованих і Української Гельсінської спілки з прав людини щодо захисту ветеранів визвольного руху.

А. Василенко. м. Сміла

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно