Першу на Черкащині фан-зону зимової Олімпіади створили в гімназії № 9

У Черкаській гімназії № 9 облаштували першу на Черкащині фан-зону з нагоди ХХІІІ зимових Олімпійських ігор, що тривають в південнокорейському Пхьончхані. Учні, вчителі, батьки мають можливість під час перерв чи після уроків усі гуртом спостерігати за змаганнями зимової Олімпіади та вболівати за українську збірну.

Завітав на відкриття фан-зони голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда. Він розповів гімназистам про цьогорічні Олімпійські ігри, про спортсменів з України, які беруть участь у змаганнях, з яких видів спорту тощо.
«Приємно, що саме гімназія №9, з якою постійно співпрацює відділення НОК, стала першим закладом, де облаштували таку фан-зону. Вдячний всьому колективу гімназії, що завжди організовують цікаві та корисні заходи, вболівають за український спорт, переймаються здоровим розвитком молоді», - відзначив Андрій Більда.
Також голова відділення НОК України в Черкаській області запрошує навчальні заклади та інші організації Черкащини долучатися, ставати активними вболівальниками Олімпіади та облаштовувати подібні фан-куточки в своїх колективах.
Нагадаємо, на XXIII зимових Олімпійських іграх, що триватимуть з 9 по 25 лютого, Україну представлять 33 спортсмени у 9 видах спорту: біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (4 спортсмени), санному спорті (6 спортсменів), фристайлі (3 спортсмени), лижних гонках 4 спортсмени), гірськолижному спорті (2 спортсмени), сноубордингу (1 спортсмен), скелетоні (1 спортсмен) і лижному двоборстві (1 спортсмен).




Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно