Молодь Черкащини пройде вишкіл у таборі «Гайдамацьке Коло – 2017»

З 20 по 30 липня 2017 року в Черкасах відбудеться вишкільно-патріотичний табір «Гайдамацьке Коло – 2017», який проведе Всеукраїнська громадська організація «Сокіл» спільно з Центром національно-патріотичного виховання за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської облдержадміністрації. До участі в таборі запрошують молодь віком від 14 років.

Протягом 10 днів юні українці перебуватимуть у патріотичному колі в умовах таборової дисципліни. Програма табору побудована таким чином, щоб розвинути в таборовиків дві складові: силу та інтелект. 

На них чекають військова та спортивна підготовка, морська справа, командні змагання (Теренова гра, «Лава на лаву» та інші), рукопаш, альпінізм, пейнтбол, страйкбол тощо. А також: шуканка (квест), лекція з екосвідомості, історичні гутірки та мандрівки, теорія тотального опору, патріотичне виховання, школа виживання, тренінги з особистого розвитку.
Крім основної частини табору на учасників чекає багато вражень та невід’ємних складових таборового життя: нові знайомства з однодумцями, цікаві розмови та ігри, вечірня ватра та багато іншого.
Щоб взяти участь в таборі потрібно заповнити анкету за посиланням http://goo.gl/WHjpBM, або звернутися за телефоном (093) 414-00-83.
Прес-служба Центру національно-патріотичного виховання

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно