АНОНС! Їду в Львів

Презентація книги Назарія Вівчарика «Потревожене зло» відбудеться в рамках проведення Львівського міжнародного книжного форуму (BookForum) 18.09.2021 року о 14:00 год. ЛОКАЦІЯ - Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Р. Іваничука.


Містичний трилер «Потривожене зло» з елементами сучасного українського соціального буття – це розповідь, в якій головний герой Микола прибув з тимчасово окупованого Донецька в Черкаси з непростою місією, яку йому доручив батько. На шляху у нього буде багато перешкод, адже йому доведеться вступити в двобій як з місцевим криміногенним середовищем, так і з найманцями, які отримали завдання ліквідувати Миколу та не допустити, щоб він передав флешку з цінною інформацією українським військовим. Крім того Микола змушений буде вступити в протистояння з потойбічними силами зла, яке оселилось у звичайному черкаському гуртожитку, де тимчасово мешкав головний герой.

«Це дуже густа, насичена і навіть перевантажена подіями проза - наче хмари, крізь яке пробиваються світлі думки й світлі бажання. Смерть тут – і покарання за ниці вчинки, і звільнення від страждань, і порятунок ціною смерті потенційного вбивці. Останнє – дуже несподіване, хоча й логічне», – зазначила, після прочитання рукопису, Галина Пагутяк, письменниця, лауреатка Шевченківської премії.


Коментарі

Дописати коментар

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ