Публікації

Рекомендована публікація

Круглий стіл "Бібліотеки і читання в умовах війни"

Зображення
К руглий стіл "Бібліотеки і читання в умовах війни" відбувся, не дивлячись на те, як ковбасило сьогодні ординців. Тривога за тривогою! Але, дякуючи Богу й ЗСУ, все у нас вийшло! Цікаве вийшло спілкування за участі бібліотекарів, черкаських письменників та журналістів, викладачів та студентів ЧНУ ім. Б. Хмельницького та користувачів бібліотеки. Обговорювали проблеми наповнення бібліотечних фондів новою якісною літературою і шукали шляхи їх вирішення, приділили велику увагу промоції книг сучасними засобами, ознайомились з тими книгами, які може запропонувати своїм найвибагливішим читачам Черкаська Міська Бібліотека ім.Лесі Українки, будували містки до подальшої співпраці

Чигиринська громада об’єднує 25 населених пунктів: з прихистком для ВПО, з хабом для захисників, із волонтерами

Зображення
Доїхати в Чигиринську громаду нелегко. Не тому, що вона розташована на краю області і межує з Кіровоградською- і з боку того ж Кіровограда, і від Черкас туди ведуть погані дороги. Місцеві кажуть, що це насправді є своєрідним абсурдом, адже це історичний край, тут безліч місць, які відсилають до часів Козаччини і не лише. Тож туристи сюди їдуть, і дороги були б визначальними.

Матеріали в жанрі журналістики рішень: від Вівчарика

Зображення
Вирішив підготувати матеріали в жанрі чи стилі журналістики рішень Головними для журналістики рішень є саме рішення та його результат. Тобто, ближче до початку тексту  даєте рішення, картинку, показуєте як це працює, максимально деталізовано - як саме це відбувається, як записатися людям тощо.  Потім відгук людини, яка цим скористалася. І вже потім бекграундом історію та різні важливі нюанси.  Ось вам про іпотерапію ось про реабілітацію військових ось про неформальну освіту Прошу до перегляду

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників

Зображення
Конкурсний відбір підручників залишився позаду, нині ж триває останній етап підготовки до нового навчального року - друк оновлених навчальних видань та їх відвантаження до українських шкіл.

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

Зображення
Флешмоб — спільна  ініціатива організації BRAND UKRAINE та Міністерства закордонних справ України. Він стартував у соціальних мережах цифрової екосистеми України Ukraine.ua Facebook , Instagram та LinkedIn , що сумарно охоплюють понад 3 млн читачів із усього світу, та став частиною більш широкої кампанії на підтримку участі України в Євробаченні-2024.

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Зображення
  Буцька громада, що на Черкащині, відома насамперед скелястим каньйоном у центральному селищі Буки. Сюди приїздять знімати фільми і рекламні ролики, тут відпочивають з весни до осені туристи.