«Енергетична просвіта для журналістів»

Вплив енергетики на зміну клімату, Аналіз журналістських матеріалів на енергетичну тематику, Вплив війни на енергетику, Енергоефективність, Відновлювані джерела енергії, Атомна енергетика в Україні, - говоримо про це на тренінгу "Енергетична просвіта для журналістів".

Проводить Команда Громадської організації "Хмельницький енергетичний кластер".

Тренінг «Енергетична просвіта для журналістів» відбувається за підтримки Фонду ім. Гайнріха Бьолля, Бюро Київ — Україна

Дві стрічки верхня викиди, а нижня споживання. І бачимо, що вугілля блакитна стрічка, газ синя, а нафта зелена. І далі йде оранжеве атом і зелена анергетика......

 Станіслав Ігнатьєв, доктор технічних наук, професор CEO Solar Generation, голова Ради Української Асоціації відновлюваної енергетику:

Унікальні слайди, в яких зібрана інформація з ВІДКРИТИХ джерел

Стан енергетики на момент першого обстрілу саме енергооб"єктів




Максим Бабаєв, менеджер проєктів ГК VITAGRO, розповідає про зелену енергетику. Показує картинку. Учора енергетика діяла лінійно. Як бачимо, все йшло від виробника до пасивного споживача. Нині починається система децентралізації в енергетиці. Тут все розрізнено і є вже активний споживач, який сам виробляє електроенергію і сам може також продавати її. Так, наприклад, медзаклади чи інші установи можуть мати сонячні панелі і надлишок електрики продавати... Окрім того, стара енергетика забруднювала довкілля і пришвидшувала зміни клімату, але нова енергетика менш агресивна до клімату. До слова, технології нової енергетики вже дешевшають і починають конкурувати зі старими технологіями по ціні.


Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Неймовірні «Арабески» Жадана

«Кросс» Джеймса Паттерсона справді крутий детектив і трилер

«Створюй своє». БФ «Жіночі можливості» оголошує всеукраїнський конкурс грантів для виробниць крафтової продукції