Чудова зустріч була

У фондах Симоненківської книгозбірні є досить велика кількість видань, цікавих для сучасних підлітків. Найбільш популярними серед дівчат і хлопців є книги Анастасії Нікуліної, Сергія Гридіна, Олени Рижко, Ірини Мацько, Наталії Матолинець.
З книгами цих авторів та багатьох інших, які дають відповіді на численні питання про підліткове кохання, дружбу, успіх і досягнення, навчання та стосунки з батьками, знайомились 23 березня у юнацькій бібліотеці учні Черкаський гуманітарно-правовий ліцей та відвідувачі бібліотеки.
Юнаки та дівчата мали чудову нагоду долучитись до бібліофрешу «Читай про себе» та поспілкуватись з письменником та відповідальним редактором, лідируючого за кількістю відвідувачів у регіоні черкаського інтернет-видання «Прочерк» – Nazarii Vivcharyk. Він автор двох романів, повісті та двох збірок оповідань, серії нарисів, двох онлайн-книг.
Гість розповідав про свою журналістську діяльність та її вплив на сюжети його книг і більш детально зупинився на повісті «П’ятеро як один», збірці оповідань «Те, що серед нас» та роман «Сьоме попередження».
Присутні говорили з письменником про його читацькі вподобання, сучасну українську книгу та роль читання для розвитку молодої собистості, - джерело: Бібліотека.
 
ВІД СЕБЕ: Чудова зустріч була. Познайомив зі своїми книгами. Дякую працівникам обласної бібліотеки для юнацтва ім.В.Симоненка за організацію заходу!



Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?