Стимул для незалежної журналістики

В НСЖУ зустріч журналістів-лідерів з регіонів. Десятеро фіналістів литовсько-українського проекту "Стимул для незалежної журналістики в регіонах України" розпочали навчання на першому триденному семінарі, який проводять експерти Спілки, відомі українські журналісти та редактори і колеги з Литви.

Фіналісти проекту протягом найближчих півроку активно працюватимуть над реалізацією власних резонансних розслідувань чи досліджень. У цьому їм постійно допомагатимуть тренери з України та Литви, медіа-юристи.
Зокрема, класна була сесія нашої авторитетної колеги Ольга Мусафирова, власкора "Нової газети". Тема  - "Прийоми успішного сторітелінгу: показуємо проблему через історії людей. Як помірковано висловити думки та емоції людей та об'єктивно розповісти історію?"
Потім про стандарти та самоорганізацію журналістів говорив голова Литовської спілки журналістів Dainius Radzevičius та відомий литовський журналіст-розслідувач Скірмантас Малінаускас.
На фото - команда НСЖУ з регіонів.









«Не бійтеся втратити роботу. Інакше ви ніколи не напишете того, на що здатні. Немає проблеми з роботою для журналістів - є проблема з журналістами, які нічого не бояться». Як завжди, прямолінійна і точна Valentyna Samar розповідає про розслідувальну журналістику в місцевих медіа учасникам проекту «Стимул для розвитку незалежної журналістики в регіонах України».







Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Лікування за допомогою тварин. Як у Черкасах розвивають іпотерапію

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024