«Жертвоприношення» від Шерон Болтон

Книга дуже крута. На жаль, мав лише російською. Тим не менше, давно такого захоплюючого детективу з елементами містики і дивних обрядів не читав. Мабуть, це можна назвати також класичним трилером.

Книга захоплює, місцями лякає, адже тут напрочуд правдиво описані певні медичні моменти. Книга не для розваги, проте ви точно не пожалкуєте, якщо її прочитаєте.

Дія відбувається на островах Шотландії, куди героїня приїхала нещодавно жити з чоловіком. Початок багатообіцяючий. Копаючи екскаватором яму, щоб поховати свого здохлого коня, героїня наштовхується на труп жінки. Поліцейські готові тупо забити на це вбивство, але панянку таке не влаштовує.

У книзі багато неймовірних поворотів і карколомних подій, від яких будете нервувати. Авторка наділила героїнь сильним характером, й інколи, коли ти гадаєш, що от вже й розв’язка, насправді до розв’язки далеко.

Кажуть, за книгою був знятий ірландським режисером фільм, але я не дивився, не можу поки порівняти.

Плюси книги, мало не забув, у тому, що ви відчуваєте тамтешню природу Шотландії, і це неймовірно, я хочу туди поїхати і сам погуляти тими місцями. Це моє перше знайомство з авторкою, але, сподіваюся, не останнє. Рекомендую!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024

Юпак: динаміка і лихослів'я

До нового навчального року готові: видавництво «Ранок» завершує друк шкільних підручників