Книга, від якої віє холодом

Книга С. К. Тремейн «Крижані близнята» страшна. Кірсті та Лідія - двоє однояйцевих близнят, абсолютно однакових зовні, але різних за характером. Що буде, якщо одна дитина загине, а в іншої розпочнеться щось на кшталт роздвоєння особистості? У книзі якраз одна близнючка гине і далі розгортається такий сюжет, який неможливо переказати, треба лиш перечитати, щоб збагнути, чому це трилер, а не трагедія.

Спершу книга читалася з інтересом, як детектив, але згодом стало все більше напруженіше і небезпечніше гортати сторінки. Нервовість, напруженість, трагізм родини почав виходити за межі сторінок.

Закінчення було справді несподіваним, як то має бути в трилері. Книга, від якої віє холодом і трагедія родини в якійсь мірі передбачає містику. Але це не містика, це таки міцний, болючий, хвилюючий трилер, який вчить багато чому, зокрема й тому, що один день і одна родинна помилка може змінити все.

Старий маяк, холодне море, смерть, безгрошів’я, моторошна і зворушлива історія…

Все ж, якщо ви любите історії з позитивним завершенням, як-от я, то не знаю чи пропонувати її вам, бо там не все так гладко. І в кінці таки залишається гіркота.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

На Черкащині студентка отримала спецвідзнаку конкурсу КрутеЗНО за подкаст про Агатангела Кримського