Нова пошта відкрила автоматизований сортувальний термінал у Черкасах

У Черкасах на повну потужність запрацював новий термінал Нової пошти. Він став першим автоматизованим сортувальним центром в області, який обробляє більше 7000 посилок за годину.

Новий термінал сортуватиме посилки та вантажі для міста Черкаси та 84 населених пунктів Черкаської області. Він оснащений автоматизованим обладнання українського виробництва та має дві сортувальні лінії, кожна з яких може обробляти до 3 600 посилок на годину. Термінал дозволяє вдвічі збільшити швидкість сортування.

«Завдяки автоматизації ми можемо швидко обробляти великі обсяги посилок, що зростають з року в рік. Тому оснащуємо автоматичним обладнанням не лише термінали у містах-мільйонниках, а почали це робити і в інших обласних центрах. Автоматизовані системи дозволяють швидко сортувати посилки у коробках або ті, які мають прямокутну форму. А отже вони доїжджають швидше до клієнтів», - коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти.

На терміналі можуть одночасно вивантажуватися та завантажуватися 43 автомобіля. Із сортувальної лінії відправлення завантажуються безпосередньо у кузов автомобілей за допомогою спеціальних телескопічних конвеєрів.

Загальні інвестиції Нової пошти у будівництво терміналу склали 33,2 млн грн. Будівництво об’єкту розпочалося у серпні 2019 року і тривало півтора роки – пілотний запуск відбувся у січні цього року.

Довідка про Нову пошту

Група Нова пошта надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема Нова пошта, Новапей і Нова пошта Глобал.

Нова пошта - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує більше 8000 відділень по всій Україні, а кількість відправлень лише за 2019 рік перевищила 212 млн. Новапей - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. Нова пошта Глобал розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном.

Група Нова пошта працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 2019 рік Група перерахувала до бюджету країни більше 4 млрд грн податків і зборів.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

На Черкащині студентка отримала спецвідзнаку конкурсу КрутеЗНО за подкаст про Агатангела Кримського