Черкаський SUP FEST планує «обережно» увірватися в літо

18 липня 2020 року на території пляжу «Живчик» у Черкасах, за попереднім планом, відбудеться Черкаський SUP FEST – спортивно-розважальна подія, яка об’єднує професійних сап-веслувальників Черкащини та України, а також любителів цього виду спорту і пляжного відпочинку. Про це інформують організатори заходу.

Організовують захід місцева SUP-спільнота Dnipro SUP Team та Черкаська обласна федерація SUP-веслування та серфінгу. Активісти вже третій рік поспіль розвивають рух із SUP-веслування у Черкасах, проводять безкоштовні навчання для АТОвців та людей з вадами зору, залучають містян до туристичних мандрівок-досліджень різних водних акваторій Черкащини. Підсилити команду Dnipro SUP Team долучитися і черкаські «мрійники» - організатори «Mriya-Fest».

- Ми довго стояли на паузі: карантин, невідомість, заборона масових заходів. Нині на горизонті літо, адаптивний карантин із низкою послаблень. Наша традиційна локація – пляж, відвідування якого дозволено, хоч із серйозними обмеженнями. Наша команда їх дотримається, наразі активно працюємо над цим. SUP-веслування – один із найбезпечніших і найдистанційніших видів спорту під час карантину. Саму локацію поділимо на безпечні зони, в межах яких відстань між людьми теж буде регулюватися, організуємо «острівці безпеки» з антисептиками, забезпечимо гарним настроєм і залученням у глибоку й кайфову філософію SUP, - зазначає засновник SUP-спільноти та організатор заходу Любомир Коломієць.

Черкаський SUP Fest відбудеться цьогоріч удруге. Його основна мета – об’єднати прихильників здорового способу життя та активного відпочинку, надихнути на заняття SUP-спортом і залучити до дослідження рідної місцевості. Захід, традиційно, безкоштовний.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Втрачені землі або розтерзана Україна

На Черкащині студентка отримала спецвідзнаку конкурсу КрутеЗНО за подкаст про Агатангела Кримського