Huawei оголошує про свої плани інвестувати в таланти у сфері цифрових технологій на першому саміті Eco-Connect для регіону CEE&Nordic

Компанія Huawei провела свій перший онлайн-саміт Eco-Connect для регіону CEE&Nordic, зібравши понад 1 000 партнерів екосистеми. Саміт був присвячений питанням збільшення інвестицій у таланти в сфері цифрових технологій та сприяння цифровій трансформації для  сталого розвитку цифрової економіки.

 

«Глобалізація та співпраця необхідні для успішної цифрової трансформації, — сказав Джеймс Лі (James Li), член наглядової ради та президент Європейського регіону Huawei. — Спільний успіх є ключовим фактором. У цьому повністю пов’язаному світі жодна країна не може самостійно впоратися зі складнощами цифрової трансформації. За останні декілька років, працюючи разом над практичними проблемами, які з’являються в процесі переходу до цифрового світу, нам вдалося прискорити цифрову трансформацію в регіоні CEE&Nordic та розвиватися разом як бізнес-спільнота. Ми прагнемо збільшувати інвестиції у цей регіон і продовжуватимемо співпрацювати з нашими партнерами для створення здорової та успішної екосистеми для всіх».

 

На заході Huawei оголосила про свої плани збільшити інвестиції у розвиток локальної екосистеми, зосередившись на створенні більш надійного та сталого пулу талантів у сфері цифрових технологій у  регіоні CEE&Nordic. До 2023 року компанія планує навчити понад 18 000 студентів і партнерів цифровим навичкам наступного покоління, а загалом понад 700 000 кваліфікованих фахівців у всьому світі.

 

Наразі компанія Huawei співпрацює із понад 900 міжнародними університетами  у всьому світі для створення авторизованих Мережевих  Академій Huawei (ICT academies). Ці академії надають можливість проходити сертифікаційні курси з провідних технологій, зокрема, у сферах 5G, штучного інтелекту (ШІ), хмарних рішень, великих даних та «Інтернету речей» (IoT). Студенти і працівники компаній можуть скористатися перевагами цих програм, щоб покращити свої цифрові навички чи побудувати успішну кар’єру.

 

Першу авторизовану Мережеву Академію Huawei відкрила в Україні у 2012 році в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Програма Академії ґрунтується на змішаній моделі навчання, поєднуючи високу якість традиційної освіти, що передбачає безпосередній контакт викладача та студента, із мультимедійними навчальними курсами і засобами тестування на базі сучасних технологій.

 

У травні 2020 року ХУАВЕЙ УКРАЇНА розпочала співпрацю з Державним університетом телекомунікацій та Національним авіаційним університетом.  Програма сприяє підготовці майбутніх випускників університетів до роботи в галузі мережевих та інформаційних технологій у державному та приватному секторах економіки, а також до продовження освіти та здобуття інших технічних спеціальностей.  

 

Окрім того, учасники програми отримають можливість розпочати свою кар’єру в ХУАВЕЙ УКРАЇНА або партнерських компаніях.

 

ХУАВЕЙ УКРАЇНА планує відкриття авторизованих Мережевих Академій і в інших містах:  в університетах Харкова, Одеси і Львова. 

 

«Крокуючи далі, ми продовжуємо розширювати нашу мережу партнерів екосистеми, — сказав Франк Шен (Frank Shen), віцепрезидент департаменту глобального партнерства підрозділу Huawei Enterprise Business Group. — Наша мета — надати їм більше можливостей для навчання, бізнес-консалтингу та ідей щодо проєктування мереж, підтримуючи їхнє зростання і розвиток екосистеми загалом».

 

«Ураган може зламати дерево, — додав Франк Шен. — Проте він не може знищити ліс. Це важкі часи для всіх нас. Але ми зможемо вистояти, якщо триматимемося разом».

 

На заході Huawei також представила серію нових ІКТ-рішень, зокрема AR-демо нових технологій у галузі Wi-Fi 6. Серед інших демонстраційних моделей — рішення для з’єднання інтелектуальних центрів обробки даних, найшвидше у світі сховище на основі флеш-пам’яті. Також компанія продемонструвала новий флагманський продукт — SmartLi, рішення для зберігання енергії у центрах обробки даних для системи безперебійного електропостачання.

 

Huawei Eco-Connect CEE & Nordic 2020   — це конференція для подолання викликів і пошуку можливостей, унікальних для екосистеми ІКТ у регіоні Центральної, Східної і Північної Європи. Співпрацюючи із партнерами у цьому регіоні, компанія Huawei сподівається посприяти цифровій трансформації, відкрити нові можливості для інтелектуального майбутнього і закласти міцний цифровий фундамент для кожного.

 

Джерело інформації:

 

Корпоративний веб-сайт "ХУАВЕЙ УКРАЇНА"

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Незабутній запах Львова (оповідання готувалось на конкурс “Львів. Доза. Порно”)

Втрачені землі або розтерзана Україна