У Городищі відбувся виїзний черкаський книжковий фестиваль (фото)


22 серпня Черкаський книжковий фестиваль завітав в Городище, адже відтепер фестиваль вийшов за межі Черкас і до основної події, яка має відбутися в Черкасах в жовтні, гостює в інших населених пунктах.
До цього мандрівний книжковий фест вже побував в Чигирині і Золотоноші.
На зустріч з читачами в Городище завітали Ольга Курська, Тетяна Брукс, Наталія Лапіна та Назарій Вівчарик.
Захід в городищенській бібліотеці видавця напрочуд теплим та велелюдним. Аудиторія ставила багато питань та проявила велику зацікавленість до творчості письменників. Наприкінці заходу всі учасники лишились з подарунками.

«Так приємно не просто подорожувати черкащиною, а ще й з такою просвітницькою місією - розказувати про "Черкаський книжковий фестиваль". Мрію всіх сьогоднішніх гостей побачити в Черкасах у жовтні. Всі учасники майстер-класу вправно справились з завданням, і всі улюблені книги тепер матимуть нові закладинки, створені власноруч», - зазначила в «Фейсбуці» Ольга Курська.


Після зустрічі з читачами учасники фестивалю відвідали музей Гулака-Артемовського, хоч і невеличкий, але цікавий. Тут вам і картини, і старовинні речі народного побуту, родинне дерево самого українського композитора, старовинний рояль, незвична велика колекція старовинних листівок, приємна екскурсовод.




Окрема подяка Олександр Скалига за чудову організацію, за унікальний сувенір.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Чигиринська громада об’єднує 25 населених пунктів: з прихистком для ВПО, з хабом для захисників, із волонтерами

Музей «Кобзаря» Т. Г. Шевченка святкує сьогодні 35-річчя

Інтрига Ендрю Мейна