Їдемо в Городище!!!

 Друзі, їдемо в рамках книжкового фесту в Городище! Чудове містечко! Має велику історію, має чудових людей, був там в рамках своєї журналістської роботи. Тепер їду презентувати книги. Вже знайшов в місцевих пабліках анонс про себе любимого)))
Чого б вам сюди не запостити! Їдьмо разом.

Городище сіті: "А ми продовжуємо знайомити Вас з нашими гостями на заході - Черкаський книжковий фестиваль в Городищі. І сьогодні ми хочемо розповісти Вам про дуже молодого, але вже дуже відомого письменника, журналіста, політичного оглядача і експерта – Назарія Вівчарика. В інтернеті його називають письменником - майстром гострої соціально-містичної прози, а його журналістські розслідування лишили спокою не одного місцевого чиновника. Отже хто ж він такий?

 
Народився 19 грудня 1985 року у м. Черкаси. До слова, батько Назарія - Олександр Вівчарик відомий в області і за межами журналіст, поет і письменник, друкується в Україні і за кордоном.
Назарій виріс у місті Сміла, освіту здобув у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, магістр журналістики. Будував кар’єру в журналістиці, проводив тренінги, семінари, має професійні грамоти і нагороди. 2010 року став відповідальним редактором новоствореного інтернет-видання «Прочерк». Сайт є одним із лідерів серед інтернет-видань Черкащини за кількістю відвідувачів.

Лауреат Всеукраїнського конкурсу кращих творів на сільську та аграрну тематику ім. Григора Тютюнника (2017 рік). Фіналіст ряду літературних конкурсів, друкувався в журналах «Склянка часу», «Світ Фентезі», «Дніпро», альманахах «Das Ist Fantastisch! Fairy», «Позапростір». Деякі оповідання входили до збірок, зокрема, «Світильник Джека», «Це ж елементарно, сер», «Свині».
У видавництві Стрельбицького опубліковані онлайн книги (збірка детективних оповідань і містична повість).
Першу власну друковану книгу «П’ятеро як один» видав у видавництві «Мандрівець» у 2017 році. Автор характеризує книгу, як бойовик-містика. Це розповідь про п’ятьох друзів. Головний герой, Олексій, – один із них. Випадково він опиняється поруч із кожним своїм другом саме у той момент, коли на того чатує смертельна небезпека, і намагається його врятувати. Чи вдасться Олексієві протистояти фатуму та як відплатять йому за вірність товариші? Книга цінна тим, що в ній усі події відбуваються саме в Черкасах, тож читач може зануритися в атмосферу цього міста. Також в нинішній час тривог та небезпек книга дає надію на краще, адже герой книги, попри важкі життєві обставини таки знаходить в собі сили не впасти духом.
На сьогодні у видавництві «Мандрівниць» вже вийшли дві його друковані книги "П'ятеро як один" (повість) і "Те що серед нас" (збірка оповідань )
У нас на заході Назарій Вівчарик розповість про містику у своїх творах та в житті, а також про те як журналістика допомагає автору в написанні художніх творів.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Чигиринська громада об’єднує 25 населених пунктів: з прихистком для ВПО, з хабом для захисників, із волонтерами

Музей «Кобзаря» Т. Г. Шевченка святкує сьогодні 35-річчя

Інтрига Ендрю Мейна