Моя кар'єра в Україні

Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» разом з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ) у партнерстві з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України у зв'язку із карантином і вимушеним перенесенням конференцій оголошує додатковий набір на проєкт “Моя кар'єра в Україні” для деяких областей!

«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт для 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України. Мета проєкту – показати можливості для самореалізації молоді в Україні, надихнути на професійний розвиток та створити платформу для передачі досвіду успішних людей молодому поколінню. В рамках проєкту «Моя кар’єра в Україні» вже відбулось дві конференції з 60-ма авторами найкращих есе в Києві та Львові.

Додатковий набір розповсюджується на три регіони, в які входять: Харківська, Сумська, Полтавська та Луганська області, Донецька область, а також Одеська, Миколаївська, Херсонська та Кіровоградська області.
Для участі в проєкті потрібно: проживати в одній з вказаних областей і до 10:00 27 березня 2020 року заповнити електронну форму на сайті www.careerhub.in.ua/essay  В електронній формі слід зазначити майбутню професію, свого кумира в професії та питання до нього/неї, і обов’язково описати мотивацію, що стане вирішальною для Організаторів під час відбору.
Списки фіналістів та нові заплановані дати регіональних конференцій з’являтимуться на даній сторінці, а також на сайті www.careerhub.in.ua/essay.
Результати регіональних конференцій у Києві та Львові та списки супер-фіналістів будуть оприлюднені на даній сторінці у травні. Усі дати безпосередньо залежать від ситуації із карантином, тому наперед перепрошуємо за можливі незручності!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Лікування за допомогою тварин. Як у Черкасах розвивають іпотерапію

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024