Їздив в ОТГ, а заїхав у кінець світу. Краса природи неймовірна! Я б тут жив

6 червня 2018 року, Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області передало землі державної власності сільськогосподарського призначення в комунальну власність об’єднаним територіальним громадам.

Згідно з актами прийому-передачі земельні ділянки передано дванадцятьом ОТГ: Білозірській і Степанківській Черкаського району, Ліплявській Канівського району, Бузівській Жашківського району,  Моринській і Стеблівській Корсунь-Шевченківського району, Михайлівській Кам’янського району, Мокрокалигірській Катеринопільського району, Буцькій Маньківського району, Тальнівській, Жашківській ОТГ і Ротмистрівській Смілянського району – всього 1457 ділянок загальною площею 15 тисяч 167 гектарів. 


За словами голів ОТГ, цього дня у громадах з нетерпінням чекали уже давно.
- У нас багато АТОвців, що хочуть отримати землю, особливо, ті з них, що займаються тваринництвом. Є вчителіі лікарі, що також чекають на землю - констатує голова Степанківської ОТГ Ігор Чекаленко.
 Після офіційної частини, ми поїхали в ОТГ подивитися на ту землю, яку, власне, й роздали громадам. Зустріли людей, що об"єдналися в кооперативи і намагаються працювати й заробляти. У Хацьках же заїхали в таку глухомань, що ледь вибралися. але там стільки сіножатів, стільки простору, що я б там жив. Детальніше ось фотозвіт











Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча