А я в конкурсі переміг. Трєтє місце зайняв:)

Трьох черкаських журналістів відзначили у рамках Всеукраїнського конкурсу журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Так, перше місце в номінації «онлайн-публікації» виборола Олена Шаповал (інтернет-видання «Інфоміст»), третє - Назарій Вівчарик (інтернет-видання «Прочерк»). Друге місце у номінації «стаття» виборола Наталія Усенко (газета Черкаського району «Сільські обрії»).

Конкурс був організований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» та ГО «Інтерньюз-Україна».

Всього на конкурс надійшло 218 робіт, з яких і обирали переможців.

Висвітлення у ЗМІ результатів децентралізації є суспільним внеском у зміну системи влади в Україні. Про децентралізацію в Україні пишуть, про неї говорять, є комунікаційні канали, аби простою мовою донести інформацію до людей, які саме зміни відбулися в громадах. Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, виступаючи учора перед переможцями Всеукраїнського конкурсу.

На його думку, активна діяльність журналістів з одного боку матеріалізує в уяві людей позитивні перетворення в ОТГ, а з іншого – дає їм відчути причетність до цих змін.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно