Синяк - добрий гриб. Але деякі "синяки" перед вживання обов'язково треба відварити, а відвар вилити. Синяк - це моховик тріщинуватий. Їстівний гриб. Але я рекомендую не брати старі гриби, бо вони потім як шмарклі, писав мені якось Ілля Кротенко :) І воно так і є. Взагалі гриб смачний, навіть смачніше мені від опеньок. Треба вже в ліс вибратись глянути, що там.
Відвідав Харків з робочою метою. Побачив набережну, зоопарк, парки міста, а ще нещасну пошарпану Салтівку.... її вже відбудовують. Побував у славнозвісній кав'ярні, яка існує з давніх-давен. Особливо вразив чистотою і порядком Харків. Нижче фото на пам'ять
Після початку повномасштабної війни багато українців переосмислили свою книжкову полицю. Десятки, а то й сотні видань російською мовою, які ще вчора здавались «класикою» чи «універсальною літературою», тепер лежать непотрібним тягарем. Постає запитання: що з ними робити?
Коментарі
Дописати коментар