Смолоскипна хода до дня народження Степана Бандери відбулася в Черкасах (ФОТО)


1 січня о 18:00 у Черкасах розпочалася Смолоскипна хода присвячена 110-й річниці від дня народження Степана Бандери.Протягом двох годин черкащани та гості міста,під вигуки націоналістичних гасел, пройшли бульваром Шевченка від площі Богдана Хмельницького до пам’ятника борцям за незалежність України Степану Бандері та Роману Шухевичу, запаливши смолоскипи та ушанувавши цим самим пам’ять великого ідеолога та справжнього патріота свого народу Бандери.

До участі в ході долучилися близько 70 осіб, які не зважаючи на новорічні святкування знайшли час та змогу долучитися до заходу. Завершилася хода біля пам’ятника С. Бандері виконанням гімну Українських націоналістів та виголошенням слів вдячності всім тим, хто долучився до проведення ходи. Тому з упевненістю можна сказати, що в Черкасах є люди, в серцях яких палає вогонь готовності до боротьби за краще майбутнє своєї нації, так само як і вогонь смолоскипів, який освітлював цю ходу.
Організаторами заходу є: ГО «ВМР «Національний Альянс» та ГО «Самооборона Майдану». Величезна вдячність і іншим націоналістичних організаціям міста, які долучилися до участі.







Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Скелясті Буки: туристичний центр, пожежна станція і смаколики для ЗСУ

Незабутній запах Львова (оповідання готувалось на конкурс “Львів. Доза. Порно”)

Втрачені землі або розтерзана Україна