Щоб розважити душу: учасники благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» організували новорічне свято

Відділенням Всеукраїнської благодійної організації «Турбота про літніх в Україні» в м.Черкаси (виконавчий директор Бугеря Тетяна Анатоліївна)  проведена зустріч «Колядуємо в колі друзів».

Єдиною родиною літні члени Відділення разом з молоддю співали колядки та щедрівки, новорічні пісні.  Звучали  традиційні колядки «Старий рік минає», «Добрий вечір тобі, пане господарю», щедрівка « З Новим вас люди роком». З  цікавістю слухали присутні вірші відомих поетів Івана Франка «З Новим роком!», Ліни Костенко « Свят вечір» та різдвяні вірші Ольги Наконечної, «Різдвяні віншування» Зоряни Живки і «Добрий вечір, добрим людям» Світлани Касянчик.

«Зосередження на позитивних емоціях, озброєння рекомендаціями спеціалістів та думками відомих людей дозволить  мати душевний комфорт та гарний настрій цілий рік »,- наголосила  волонтер Блощаневич Галина Михайлівна та підготувала і прочитала вислови Омар Хайяма, Ендрю Фріза, психологів.

Меланкувати присутнім завітала лише одна діюча особа, яка виконала циганський танець (волонтер Алексєєва Галина Іванівна).

Новий рік – це родинне свято. Усіх учасників зустрічі  вітала родина Дарменко. Лариса Володимирівна читала власні вірші про Новий рік та співала пісню  «Пять минут» з кінофільму Ельдара Рязанова,її онука читала вірші. 

Особливі аплодисменти дістались учасникам ансамблю «Сонцеграй» ЗОШ №28 під керівництвом Ірини Григорівни Лівінської. 

Крім музично – поетичної складової заходу присутні отримали примірник новорічного номеру газети «Козацький край».

Учасники зустрічі отримали  безліч позитивних емоцій, гарний настрій  та чудове спілкування в колі друзів. 

Захід проведено в рамках проекту «Активізація жертв нацизму та людей старечого і похилого віку інших категорій шляхом участі в заходах соціального спрямування та здорового способу життя» за програмою «Місце зустрічі – Діалог» в Україні Німецького Фонду «Пам'ять, Відповідальність, Майбутнє».

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно