Чи мають право на субсидію люди, які отримують заробітну плату неофіційно?



«Маю спеціальність, яка не користується попитом на ринку праці. Змушений  працювати неофіційно, щоб якось звести кінці з кінцями, - чи можу я отримати субсидію?», - запитує відвідувач.

Роз’яснення надає провідний спеціаліст сектору прийому громадян відділу соціальної допомоги управління соціального захисту населення Соснівського району департаменту соціальної політики Черкаської міської ради Білоножко Катерина Володимирівна.

Субсидія не призначається, якщо у житлових приміщеннях (будинках) зареєстровані працездатні громадяни працездатного віку, які не працювали і не навчалися у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах за денною формою навчання та не були зареєстровані у службі зайнятості населення, як такі, що шукають роботу, протягом трьох місяців, що передують місяцю звернення за призначенням субсидії (крім громадян, які доглядають за дітьми до досягнення ними трирічного віку та шестирічного віку за висновком лікарсько-консультативної комісії, інвалідами I групи, дітьми-інвалідами, інвалідами I чи II групи внаслідок психічного розладу або особами, які досягли 80-річного віку; а також фізичних осіб, які надають соціальні послуги).

Тому, громадяни, які отримують неофіційну заробітну плату, права на отримання субсидії не мають.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча

У Києві проходить міжнародна конференція з медіаграмотності та саморегулювання медіа