У Смілі привітали і нагородили ветерана охорони здоров’я



Без сумніву, тільки чуйна людина може бути справжнім лікарем. Цими днями у Смілянській міській поліклініці для дорослих вітали колишнього лікаря-хірурга Смілянської міжрайонної МСЕК Івана Перепелицю.

Від уваги колег ветеран розчулився до сліз. Адже вони нагадали йому, як він, не шкодуючи часу і сил, працював над становленням служби, як будь-якої пори, за будь-якої погоди ішов до хворих.
 „Ваше ставлення до людей, до роботи є тим зразком, яким намагаємося послуговуватися і ми зараз. Знаємо, що у вас не було останнього часу роботи, а був останній хворий”, – говорив голова спеціалізованої психіатричної МСЕК Олександр Шворак. Він же вручив Івану Івановичу пам’ятну медаль „За нашу победу” Всеукраїнської громадської організації „Спілка ветеранів та працівників силових структур України „Звитяга”.

Голова спеціалізованої радіологічної МСЕК Наталія Масенко вручає ветерану Івану Перепелиці подарунки
За сумлінну працю, за становлення і розвиток медико-соціальної експертизи в Черкаській області, а також з нагоди дня Центру медико-соціальної експертизи голова спеціалізованої радіологічної МСЕК Наталія Масенко вручила ветерану подяку, підписану головним лікарем закладу, Заслуженим лікарем України Владленом Лепським. Отримав Іван Перепелиця і подарунки. Його привітала й колеги зі Сміли: голова ЛКК Смілянської міської поліклініки для дорослих Людмила Козловська і головний лікар цього закладу Валентина Покотиленко.  

Щиро подякувавши колегам за увагу, він побажав їм здоров’я, мирної праці і спокою. „Я не воював, – говорив Іван Перепелиця, – але час зараз такий, що може бути все. Дай Бог, щоб вам не доводилося надавати групу інвалідності людям, котрі отримали каліцтва на війні”…

Олександр ВІВЧАРИК,

Сміла

Фото автора

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно