Усі гайда в ЕТНОДІМ!!!


Епопея із вишиванками від ETNODIM завершилася. При чому результат несподіваний не лише для скептиків, а й для тих друзів (ще раз велике їм дякую!!!), які допомагали мені збирати лайки. Отже, вишита сукня для дружини уже на вішалці у шафі.

Ну, довелося трохи попереписуватися, поз’ясовувати питання, подумати, що сотні переможців – це розвод. Але фірма таки витримала фасон до кінця! Тож дякую френдам за лайки і за те, що переймалися, а ЕТНОДОМУ за подарунок до Дня Незалежності! Прийде час – поїдемо в магазин як покупці!!!

А почалося все тоді, коли з’явилися соцмережі. Не раз я бав участь в акціях, де треба було перепостити якесь повідомлення та підписатися на групу тієї чи іншої фірми. Свого прізвища в розіграшах не знаходив.

Раптом знайшов акцію від ЕТНОДОМУ, де треба було підписатися на групу, перепостити повідомлення та зібрати певну кількість лайків. І мені вдалося! Друзі долучилися до акції, допомогли зібрати лайки!

Все це я затіяв, щоб виграти вишиванку для дружини до Дня Незалежності і таки виграв! Емоції переповнюють, а пропозиції від ЕТНОДОМУ спокушають, тож, думаю, тепер ми обов’язково завітаємо в цей магазин, щоб придбати ще вишиванку! А їх там багато і на будь-який смак.


Тут є вишиванки для жінок, чоловіків і дітей.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча