Андрій Білецький зустрівся з тверезими смілянами


На сьогодні Сміла має стільки невирішених проблем, що містяни вже відкрито і всерйоз говорять про перевибори всього депутатського корпусу міської ради. Стримує хіба те, що люди не бачать сили, яка б змінила ситуацію в місті на краще. Та недарма кажуть, що віра помирає останньою. Зустріч з Андрієм Білецьким – українським громадським та політичним діячем, засновником полку „Азов”, лідером політичної партії „Національний корпус” та Народним депутатом України 8-го скликання, – яка в відбулася і міському Будинку культури, пройшла у переповненій залі. Уперше за багато років на зустріч з українським політиком прийшло стільки людей.


Напевне тому, що політична сила, яку він очолює, не лише декларує, а й сповідує, культ сили і конкретної дії. У залі були люди, які з власного досвіду підтвердили, що у „Національного корпусу” і його лідера слова не розходяться з ділом. Між тим, усім уже обридли балакуни і популісти. Тож по допомогу у справі наведення порядку в Смілі до Андрія Білецького – українського націоналіста – просто в залі зверталися навіть ті, хто сповідує, чи сповідував донедавна, комуністичні погляди. Люди вже втомилися від брехні, зажерливості і бездіяльності представників влади. А Білецький прямо заявив, що початком відродження України стане наведення у ній порядку, відновлення справедливості…
Цікавий і насичений виступ друга Андрія доповнили виступи його однодумців і соратників, а також Народного депутата 8-го скликання, учасника війни на Сході України, колишнього добровольця батальйону „Азов”, члена громадської організації „Цивільний Корпус „Азов” Олега Петренка. Разом вони відповіли на численні запитання смілян.

І після зустрічі люди довго не розходилися. Було видно, що сміляни повірили Білецькому, в них з’явилася віра в те, що майбутнє може бути кращим.
Тим часом у міському парку культури і відпочинку розпочалося святкування одного з найбільш древніх і містичних наших свят – Івана Купала. Та, схоже, сакральним воно було для предків. Тож коли місцеві ентузіасти пробували зосередити увагу присутніх на духовній складовій свята, значна частина присутніх зосередилася на випивці і шашликах. Відтак через купальське вогнище, яке ще не догоріло, почали стрибати підпилі. Один з них у багаття впав. Пожежники вогнище загасили. Залишилася горілка, шашлики, і мрія в нову Україну в тих, хто побував на зустрічі в Будинку культури…




Олександр ВІВЧАРИК,
Фото автора

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Особлива книга про Піднесення

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно