Нарешті сталося! Ремонт доріг стартував у СМІЛІ!!!!

Три відрізки доріг комунального значення, які фактично є трасою через місто Сміла, почали ремонтувати у місті. На початок робіт прибув голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко разом з міським головою Сміли Олексієм Цибком.

«За ініціативи Президента і уряду запрацював Дорожній фонд, на область виділено близько 391 млн гривень. Нагадаю, що відповідальність по комунальних дорогах лежить на міській владі. Ви знаєте про критику, що Черкащина невчасно освоює кошти дорожнього фонду, але для мене важлива не статистика, а якість. І закатати гроші в ямковий ремонт ми давно могли, і мали кращу би статистику від провідних областей, – зазначив Юрій Ткаченко. – Але перед нами завдання – зробити ділянки доріг проїзними не на один рік, а на роки».
Юрій Ткаченко також зауважив, що в області вже на 120 млн грн проведено тендерів. Тож роботи проводяться не тільки в Смілі, а й на інших відрізках.
«Інколи дехто нарікає, що кошти не виділяються. Наприклад, таке було звернення від міського голови Черкас. Зазначу, що нашою стратегією передбачено насамперед зробити в’їзд у місто Черкаси. Проведений тендер по лівому проїзду з боку Сміли», – сказав Юрій Олегович.
Як зауважили представники смілянської міської влади, три проблемні ділянки доріг у Смілі, на які скаржаться водії, буде відремонтовано до кінця місяця. Якщо не завадить погода…













Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

Блейк Крауч_"ОБЛУДА"_друга книга трилогії "Облудні сосни"

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?

Відголоски «Твін Пікса» – круті «Сосни» Крауча