Французький митець завітає з публічними лекціями до Черкас

Професор Паризького культурного центру Йога Лірик Ашот Ашот, відомий своїми лекціями у Нью-Йоркському музею Метрополітен, проведе безпрецедентну лекцію в Черкасах і допоможе краще зрозуміти себе та розібратися в стосунках з оточуючими.

Дослідник психології творчості Ашот Ашот дасть відповідь на питання, яке хвилює кожного : «Кому ми потрібні». Також поділиться досвідом, як правильно змінювати своє життя, покращити відносини в сім’ї та з друзями, та знайти своє місце в суспільстві.

 «Кожна людина, рано чи пізно, задається питанням про своє місце та призначення, і запитує себе «Кому я потрібний?» Будучи соціальним елементом, нам важливо вивчати закони, за якими будуються гармонійні відносини. Найголовніше, що зрозуміє відвідувач - для того, щоб відбулися зміни в суспільстві, потрібно змінити себе. Про це, і будемо говорити під час зустрічі»,- ділиться лектор Ашот Ашот цікавими питаннями, на які отримають відповіді гості лекції.
Крім публічного заходу, митець проведе лекцію «Концептуальне мистецтво» (10  липня) в художній школі м. Черкаси .
Цього літа українці мають змогу зустрітися та послухати Ашот Ашот (Achot Achot)  в Черкасах, Києві, Смілі та Білій Церкві (слідкуйте за анонсами подій на сторінці у FB). https://www.facebook.com/pg/achot.achot.afactum/events/?ref=page_internal
Дата та час проведення: 13 липня 2018  18:00-20:00
Місце проведення: Черкаси, готель «Апельсин», вул. Верхня Горова, 145
Вхід - 100грн
Телефон для довідок – 063 28 777 27 Вероніка
ПРО ЛЕКТОРА. Ашот Ашот - професор і лектор Паризького культурного центру Йога Лірик, дослідник психології творчості та тонких форм існування, художник та психолог.
Живе та працює в Парижі.
Більше 27 років практикує ведичну філософію, намагаючись знайти точки дотику західного та східного світосприйняття через мистецтво.
У своїй творчості концентрує увагу на ролі та місцю людини у Всесвіті.
Окрім приватних колекцій, його роботи експонуються в музеях Франції, Вірменія, Латвії та Колумбія.
Детальніше про лектора:

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative