Черкащанин Олексій Сюткін виборов «срібло» Кубка України з дуатлону


Минулими вихідними у місті Біла Церква відбувся Кубок України з дуатлону. 170 учасників з різних куточків України та гості з Білорусії взяли участь у змаганнях. За звання кращих змагались професіонали, юніори та любителі від 16 і до 70 років. Черкащину на Кубку представляв триатлоніст Олексій Сюткін. Спортсмен продемонстрував високий результат і став «срібним» призером Кубка України з дуатлону.

Перемогу ж змагань серед дівчат-професіоналів посіла Віра Соснова, а серед чоловіків перемогу виборов Сергій Курочкін. Підтримував спортсменів на стартах президент Федерації триатлону України, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.
«Я задоволений другим місцем змагань, оскільки непередодні захворів і почував себе не дуже добре. Вітаю Сергія Курочкіна з перемогою. Лише в конкуренції зростає результат. Вдячний всім за підтримку», - відзначив Олексій Сюткін.
Днями спортсмен вирушає на військово-польові збори у Львівську область для підготовки до всеукраїнських змагань з армійського багатоборства. Найближчий же старт Олексія Сюткіна в триатлоні – це участь в етапі Кубка Європи, який відбудеться 2 червня у м. Дніпро.

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

В Україні з’явилася книга про перший контакт з епілепсією. Що це та як її отримати?

Особлива книга про Піднесення

Бойовик Road House з Джейком Джилленхолом: автентичне жанрове кіно