Чигиринський роботодавець створює нові робочі місця

Днями за ініціативи Чигиринського районного центру зайнятості відбувся захід «День відкритих дверей у роботодавця» в одного з приватних підприємців Чигиринського району – Червоноокого Сергія Івановича.  Мета проведення даного заходу - це презентація нещодавно створеного підприємства  на території району, можливості спільного діалогу між роботодавцем та шукачами роботи. У заході взяли участь: підприємець Червоноокий Сергій Іванович, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Бузько Михайло Миколайович та 8 шукачів роботи.

Сергій Іванович презентував підприємство, як одне з процвітаючих на ринку праці, розповів про його започаткування в Чигиринському районі, діяльність, перспективи розвитку, умови праці, специфіку роботи та основні вимоги до працівників.
Також присутнім запропоновано участь в тимчасових роботах на даному підприємстві, що сприяє отриманню безробітними додаткового заробітку, підвищити кваліфікацію шляхом стажування у роботодавця і можливості  працювати на цьому підприємстві. Роботодавець з моменту започаткування створив десять робочих місць та має на меті продовжувати роботу у відповідному напрямку.
В ході зустрічі учасники заходу мали можливість на власні очі побачити сучасні методи моделювання, розкроювання та методи пошиття косметичок.
Проведений захід дозволив шукачам роботи ближче ознайомитися з умовами праці, отримати відповіді на питання, що їх цікавили а підприємству за  час створення зарекомендувати себе як одне з успішних підприємств на ринку праці Чигиринщини.
Відділ організації надання послуг роботодавцям ОЦЗ

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative