Зустріч з письменницею відбулась в Золотоноші

У Золотоніському районі вже стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину до бібліотекарів. Кожна така зустріч – це атмосфера душевного і теплого спілкування, цілюще джерело художнього слова, яке єднає тих, хто прагне до творчих пошуків. 30 березня в Золотоніській центральній районній бібліотеці відбулася авторська зустріч «Миттєвості лету життя» з землячкою  Ларисою Старокожко.


Письменниця видала 9 книг, поповнивши літературну скарбницю нашого краю новими книгами. Ними вона щедро поділилася із громадою Золотоніщини і подарувала бібліотекам. Серед книжок «Лебеді на снігу», «Дикі квіти», «Дві долі на долоні», «Ты только вернись», «Это было», «Сладкая полынь», «Чоловіки не плачуть», «Вінець непорочності», «Вчера. Сегодня. Завтра».

Готується до друку десята книга Лариси Старокожко. Кожен творчий доробок автор присвячує людям які їй близькі, з якими звела доля на життєвій дорозі. Письменниця не шукає для своїх героїв, людей різних вподобань, професій, характерів легких шляхів, їм доводиться долати різні труднощі, одначе вони завжди залишаються добрими, чуйними і палко кохаючими. Завдяки фінансовій підтримці Віктора Полозова видано ці книги

 Учасники заходу поринули в світ духовності, доброти і любові, пізнали формулу жіночності. Зустріч була теплою і дружньою. Вона започаткувала цикл презентацій творчості письменниці у сільських бібліотеках-філіалах.

Про це інформують у відділі внутрішньої політики Золотоніської РДА

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative