Барви натхнення


Ювілейний звітний захід – визначна подія у житті кожного колективу, а для позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради – він особливий. Ось уже чверть століття Центр є осередком творчості, майстерності та кузнею завзятих  людей, креативних керівників гуртків, справжніх професіоналів, закоханих у свою справу, які щодня з любов'ю та наснагою навчають маленьких та юних жителів Черкас хореографії, декоративно-прикладної творчості, вокалу, театру, спорту.

Навчальний рік наближається до завершення, і кожен вихованець прагне показати свої вміння, навички, рівень майстерності, які він здобув в улюбленому дитячому колективі.
На святі мистецтва «Барви натхнення» юні таланти позашкільного навчального закладу запалювали глядацьку залу Міського будинку культури ім. І Кулика своєю нестримною енергією та позитивом. Дитячі виступи були цікавими: від зворушливих маленьких артистів, які вперше вийшли на велику для них сцену, до вихованців Чемпіонів України, Європи та Світу із сучасної хореографії. У рамках проведення заходу також відбулася міська виставка-конкурс дитячих мистецьких виробів, на яку представлені дитячі експонати, виконаних у різних техніках: народна іграшка, авторська лялька, м’яка іграшка, витинання, декоративний розпис, образотворче мистецтво, вироби з тканини, паперу, солоного тіста, шкіри, бісеру.

Привітати і відзначити педагогічний та дитячий колективи закладу на творчий захід завітали: заступник міського голови Ігор Анатолійович Коломоєць, заступник начальника відділу інклюзивної, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти та науки Черкаської обласної адміністрації Тетяна Олександрівна Шевченко, директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Павлович Воронов, голова Черкаської обласної організації профспілки працівників державних установ Катерина Луківна Кучугурна, голова КСН мікрорайону «Богданівський» Оксана Петрівна Мелікова.

Вихованці, директор Багатопрофільного молодіжного центру – Світлана Ільченко, педагогічний колектив, батьки, друзі – усі були об’єднані невидимими промінцями любові в єдине ціле!

Коментарі

Нижче подані популярні теми з блогу

За велосипедом у Чернігівську область? Де в Україні найдешевші велосипеди та електросамокати та який на них попит

Чому зростає популярність оренди житла в Україні: дослідження DIM.RIA та Rozmova?

Навчання організувала команд VoxCheck у співпраці з Google News Initiative